23-09-2021 Theepot of etagère workshop stippen op porselein

23-09-2021 Theepot of etagère workshop stippen op porselein


Beschrijving

Nog 2 Plekken vrij.


>>> Na het boeken van deze workshop kunt u kiezen voor verzendmethode afhalen zo betaald u geen verzendkosten.


U kunt hier uw plek boeken voor de theepot of etagère workshop stippen op porselein op Donderdagavond 23-09-2021 van 19.00u - 22.00u.


De workshop vindt plaats in wijkcentrum De Kruisakkers te Elst GLD.


De workshop is inclusief alle materialen koffie / thee / limonade en iets lekkers, kortom helemaal tot in de puntjes verzorgd.


Na betalen is uw plek voor de workshop definitief, enkele dagen voor de workshop ontvangt u nog een e-mail maar daarin alle benodigde informatie omtrent de workshop.


* Wilt u liever tijdens deze workshop gaan basis stippen, dat is ook mogelijk kijk dan even bij de andere producten op de pagina workshop stippen op porselein.

----------------------------------------------------------------------------------------


Een workshop vol plezier, creativiteit én ontspanning. Aan het einde van de workshop heb je een geheel uniek en handgemaakt stipwerk, dat je thuis een mooi plekje kunt geven. Denk je nu “Help, ik ben allesbehalve creatief en porselein breekt al als ik ernaar kijk”? Geen zorgen! Ervaring is echt niet vereist, ik leer je alle fijne kneepjes van dit fantastische vak en help je op weg.


Wat gaan jullie doen?


U mag kiezen uit diverse soorten servies, denk hierbij aan bijvoorbeeld borden en theekopjes. Daarna mag u deze helemaal naar eigen wens met begeleiding van mij stippen met speciale porseleinverf.


Voor wie?

Voor iedereen vanaf 6 jaar.