• √ Gratis verzending vanaf €50 √ Verzending binnen 3- 5 werkdagen (* voor gepersonaliseerde artikelen) √ Achteraf betalen
  • √ Gratis verzending vanaf €50 √ Verzending binnen 3- 5 werkdagen (* voor gepersonaliseerde artikelen) √ Achteraf betalen

20-08-2022 Workshop stippen op porselein

vanaf € 24,95


Beschrijving

Wat houdt de workshop porselein stippen precies in?


In deze drie uur durende workshop leg ik je de basisprincipes en tools uit van de techniek Stippen en Stipstijlen.

Je leert hoe je mooie stippen met porseleinverf kan zetten en hoe je met het zetten van mooie ronde stippen van porseleinverf en het gebruik van sjablonen, een simpel wit porselein schaaltje, bordje of ander serviesgoed omtovert tot een hippe kleurrijke creatie.


Het ziet er moeilijker uit dan het is! Maar het is een simpele techniek die gelukkig iedereen kan leren. Voordat je het weet staat er een mooie kleurrijke stippencreatie van je op tafel!


Na afloop van de workshop mag je uiteraard het opgepimpte kunstwerk meenemen. Hoe leuk is het om dit vrolijke serviesgoed thuis te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld koekjes, bonbons of om als mooi pronkstuk te bewaren in je servieskast of op een ander mooi plekje in je huis. Uiteraard is zo’n vrolijk schaaltje of bordje ook leuk om als persoonlijk kado te geven aan iemand. Wie wordt nou niet blij van een hip opgepimpt schaaltje of bordje!


Voordat je deze creatie thuis kan gebruiken, moet je het wel nog even afbakken thuis. Het voorschrift krijg je uiteraard mee na afloop van de workshop tezamen met je mooie kunstwerk!


De workshop duurt ongeveer 3 uur.


Inbegrepen:


  • Gebruik van porseleinverf
  • Gebruik van allerlei stipmaterialen zoals sjablonen, stokjes, stickers, wattenstaafjes, doekjes, verfpaletjes
  • Keuze uit divers klein porselein serviesgoed bij een basis arrangement
  • Kiest u voor een theepot / etagère of houten tapasplank dan zit deze bij de workshop inbegrepen.
  • Afbakinstructie
  • Lekkere diverse zoete hapjes en koffie / thee / limonade.


Waar:


20-08-2022 van 12.00u - 15.00u Hobbywinkel Do-it Creatief Radeckerstraat 25, Elst Gld.


Na het boeken van een workshop ontvangt u enkele dagen voor aanvang van de workshop een e-mail met meer informatie omtrent de workshop.